Produse pentru produse de calitate (9)

Paravan pentru microfon – Cea mai bună calitate a sunetului

Paravan pentru microfon – Cea mai bună calitate a sunetului

De mai bine de 50 de ani, microfoanele sunt protejate cu succes în timpul înregistrărilor audio și video cu ajutoare din spumă de poliuretan. Pentru a obține cele mai bune rezultate pentru ureche și ochi, fiecare protecție împotriva vântului are forma și culoarea exact potrivită. Printr-o construcție optimă a formei, calitatea înregistrării este îmbunătățită, iar selecția specifică a structurii porilor spumei de poliuretan este considerată cheia pentru o înțelegere cât mai bună. Pentru ca un microfon să fie și din punct de vedere vizual atractiv, la proiectarea protecției dorite există o gamă largă de forme și culori diferite din care se poate alege. În plus, aspectul vizual poate fi perfecționat și mai mult prin utilizarea de logo-uri și inscripții personalizate, datorită foliilor inovatoare și deosebit de rezistente pentru transferul de floc.
Instalații de gătit în lot pentru gemuri, marmelade, compoturi și jeleuri - pentru cea mai bună calitate a produsului

Instalații de gătit în lot pentru gemuri, marmelade, compoturi și jeleuri - pentru cea mai bună calitate a produsului

Experții KASAG sunt specialiști în construcția aparatelor de gătit și a plantelor industriale de gătit pentru fabricarea gemului, marmeladei, compotului și jeleului. Suntem entuziasmați de combinația standardelor înalte de produs, standardelor speciale pentru prepararea pectinei, granularității optime a produselor și timpilor scurți de procesare. Ne adaptăm nevoilor fiecărui client și construim sisteme personalizate sau modulare care îndeplinesc cerințele acestora.
Modernizarea Uscătoarelor - Upgrade la Uscarea cu Abur Supraîncălzit pentru Îmbunătățirea Calității Produsului

Modernizarea Uscătoarelor - Upgrade la Uscarea cu Abur Supraîncălzit pentru Îmbunătățirea Calității Produsului

Modernizarea uscătoarelor: uscătoarele cu tambur convenționale pot fi modernizate la sistemul ecoDry. Tamburul existent și ciclona pot fi reutilizate. Un schimbător de căldură este intercalat și se folosește un nou ventilator principal. De asemenea, este necesar un ventilator pentru gazele de ardere. În funcție de tipul cuptorului, acesta poate fi reutilizat. Utilizare: probleme de emisii, protecția împotriva exploziilor, limitarea riscurilor de incendiu, reducerea emisiilor de miros, reducerea emisiilor de praf, îmbunătățirea calității produsului
Sisteme de gătit pe loturi pentru gemuri, conserve și jeleuri pentru cea mai bună calitate a produsului

Sisteme de gătit pe loturi pentru gemuri, conserve și jeleuri pentru cea mai bună calitate a produsului

Experții KASAG sunt specialiști în construirea echipamentelor de gătit și a sistemelor de gătit industriale pentru producția de marmelade, gemuri și jeleuri. Cerințele stricte ale produsului, cerințele speciale pentru pregătirea pectinei, textura ideală și un proces rapid ne trezesc pasiunea. Ne adaptăm fiecărui client și construim pentru el sisteme individuale sau modulare care îndeplinesc la maximum cerințele sale.
Sisteme de fierbere în loturi pentru gemuri, conserve, compoturi și jeleuri pentru cea mai bună calitate de producție

Sisteme de fierbere în loturi pentru gemuri, conserve, compoturi și jeleuri pentru cea mai bună calitate de producție

Experții KASAG sunt specializați în realizarea echipamentelor de fierbere și a instalațiilor de fierbere industriale pentru producția de gemuri, marmelade, compoturi și gelatine. Cerințele ridicate ale producției, așteptările specifice pentru preparatele pe bază de pectină, dimensiunile optime și timpii de procesare reduși trezesc pasiunea companiei. Compania se adaptează din nou întregii clientele, realizând instalații personalizate și modulare care le satisfac pe deplin cerințele respective.
Instalații de gătit pe loturi pentru gemuri, compoturi și jeleuri pentru cea mai bună calitate a produsului

Instalații de gătit pe loturi pentru gemuri, compoturi și jeleuri pentru cea mai bună calitate a produsului

Experții KASAG sunt specialiști în construirea aparatelor de gătit și a instalațiilor de gătit industriale pentru producția de gemuri, marmelade, compoturi și jeleuri. Cerințele ridicate de producție, cerințele speciale pentru pregătirea pectinei, fragmentarea optimă și timpii scurți de proces ne trezesc pasiunea. Ne prezentăm întotdeauna cu soluții noi pentru clienții noștri, construim instalații individuale sau modulare care îndeplinesc la maximum cerințele acestora.
Dezvoltarea și producția ciocolatei dorite de dumneavoastră

Dezvoltarea și producția ciocolatei dorite de dumneavoastră

Căutați un partener OEM (Original Equipment Manufacturer) care să producă pentru dumneavoastră ciocolată elvețiană autentică și specialități sub marca dumneavoastră comercială, în calitate perfectă, cu ingrediente selectate și la condiții corecte. Atunci sunteți la adresa potrivită la Chocolat Stella Bernrain. Împreună cu dumneavoastră, dezvoltăm ciocolata dorită.
Sistemul de Inspecție a Calității Suprafaței SIMAC® - Testare a suprafeței fără contact pentru produse extrudate, cum ar fi tuburi, cabluri și furtunuri

Sistemul de Inspecție a Calității Suprafaței SIMAC® - Testare a suprafeței fără contact pentru produse extrudate, cum ar fi tuburi, cabluri și furtunuri

Inspecție continuă a suprafeței pentru toate tipurile de produse Noul SIMAC 40/70 de la ZUMBACH răspunde astăzi nevoilor de inspecție a suprafeței în linie pentru produse extrudate, precum țevi, cabluri și furtunuri, prin implementarea constantă a viziunii mașinilor și a învățării automate. Detectarea defectelor SIMAC detectează anomalii și defecte de material care sunt greu de identificat, cum ar fi compuși care nu sunt complet cristalizați, incluziuni de material ars, straturi lipsă, zgârieturi, creste, defecte de culoare, bule, crăpături, găuri etc. Caracteristici principale • Inspecție continuă a suprafeței în linie • Cele 4 camere asigură o acoperire de 100% chiar și pentru produse mici, datorită zonelor de suprapunere. • Algoritmi avansați caută în imagine defecte pe baza exemplelor pre-antrenate. • Introducere rapidă și ușoară în liniile de producție prin deschiderea laterală • Design compact care permite o întreținere ușoară • Funcționează cu toate suprafețele/culorile • Înregistrarea datelor pentru analize ulterioare și antrenarea detectorului de defecte.
Briquette de Cărbune de Bambus - Calitate superioară, valoare energetică ridicată, timp de ardere îndelungat, fără fum, fără miros

Briquette de Cărbune de Bambus - Calitate superioară, valoare energetică ridicată, timp de ardere îndelungat, fără fum, fără miros

Compania EmBraVerde Brazil produce brichete de cea mai bună calitate din cărbune de bambus. Plantăm și cultivăm plante de bambus gigant, speciile Dendrocalamus (D.C.) ASPER și D.C. STRICTUS pe plantația noastră din zona rurală din Brazilia. Producția de cărbune de bambus se realizează la fața locului printr-un proces optimizat de "piroliză". Presarea cărbunelui pentru a construi brichete în diverse dimensiuni și forme. Nu se folosesc aditivi artificiali sau chimici, ci doar un produs 100% natural pentru formarea brichetelor. Ambalarea se face în cutii de carton pentru 5, 10, 15 kg și alte dimensiuni. Designul și imprimarea sacilor (cutiilor) sunt definite de client. Transportul sacilor (cutiilor) se face preferabil prin container ISO către următorul port de containere. Brichetele prezintă un nivel ridicat de energie de peste 30.000 MJoule pe kg, ardere de lungă durată de peste patru ore la temperaturi de peste 350 de grade Celsius. Nu produce fum și nu miroase a brichete arzând. Cantitatea rămasă de cenușă este sub 5%. Vă rugăm să vizitați pagina noastră de internet www.EmBraVerde.com.